top of page

Together Sunny

MEEDOEN SSU.jpg

MEE WERKEN AAN
SUNNY
SIDE
UP
2024

Wil jij mee werken aan de derde editie van Sunny Side Up?
Dat kan! Als organisatie zijn wij altijd opzoek naar leuke initiatieven om mee samen te werken evenals vrijwilligers die ons willen helpen om het festival te realiseren.
 
Voor onze randprogrammering zijn wij altijd opzoek naar:

- Kunstinstallaties/projecten
- Workshops/cursussen voor op het strand
- Buiten activiteiten
- Vrijwilligers voor opbouw/afbouw, bar
- Duurzaamheids initiatieven  


Vrijwilligers krijgen van ons vrije toegang tot het festival en kunnen achter de schermen meekijken bij ons kleinschalige en intieme festival. Wat gegarandeerd een top dag wordt. Laat weten welke dag je beschikbaar bent en kom ons team versterken!
 

  • Opbouw & afbouw

  • Bar

 
Kunst

Ben jij of ken jij iemand die kunstobjecten/werken/installaties maakt en deze graag als decor zou willen tentoonstellen tijdens Sunny Side Up 2024? Laat het ons dan weten, wij werken graag samen om jou project in de meest prachtige setting (strand, zee, ondergaande zon, duinen) tentoon te stellen.

Workshops en buiten activiteiten
Heb jij een leuke workshop of buiten activiteit die perfect past bij de setting van Sunny Side Up? Wij kijken graag samen met jou voor een passende invulling tijdens ons festival.

Ideetje?
Heb je een ander tof initiatief of idee dat niet mag ontbreken aan Sunny Side Up, laat het ons weten en wie weet maak jij deze zomer deel uit van het Sunny Side Up programma!

bottom of page