INFO & FAQ

BELANGRIJKE INFORMATIE OMTRENT COVID-19

 

Wegens de huidige situatie rondom COVID-19 zijn wij genoodzaakt om Sunny Side Up Festival 2020 te cancelen. Het ziet er niet naar uit dat de huidige situatie snel opgelost is. Hierdoor kunnen wij geen festival voor jullie organiseren. Een klein zonnestraaltje in dit hele verhaal: zodra er weer mogelijkheid is om kleinschalige evenementen op te zetten zullen wij terugkomen met een kleinschalig en eendaags feest. Zo makkelijk komen jullie namelijk niet van ons af.

Volg het evenement op facebook om op de hoogte te blijven.

Heel veel liefde, gezondheid en sterkte toegewenst en vergeet niet van de zon te genieten, die pakt niemand van je af. 

Festival informatie en veelgestelde vragen

Graag roepen we iedereen op om de zon en een goed humeur mee te brengen naar het festival. Mochten jullie meer willen weten of vragen hebben over het festival hopen wij er hier antwoord op te kunnen geven. 

Festival

Wat is de locatie van het festival?

Het festival bevindt zich op Strandpaviljoen Twaalf. Het adres is Jan Ayeslag 2, 1797 RM, Den Hoorn Texel. Het dichtstbijzijnde dorp vanaf het festival is Den Hoorn. 

 

Hoe betaal ik op het festival?

Tijdens Sunny Side Up Festival 2020 maken wij gebruik van een pin systeem, het meeste zal met pin zijn maar neem ook wat cash mee voor het randprogramma en de shop.

Zijn kinderen welkom op Sunny Side Up Festival?

Iedereen is welkom tijdens Sunny Side Up. Houdt wel rekening met de drukte en het volume van de muziek voor kinderen. Geluidsbescherming voor kleine kinderen wordt aangeraden. 

Is er gratis toegang voor kinderen?

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot het festival.

Wat is de minimum leeftijd voor Sunny Side Up Festival?

Er is geen minimum leeftijd voor het festival. Wel moeten kinderen onder de 16 onder begeleiding van een volwassenen zijn. Hierin telt dat er één ouderlijk toezicht per kind moet zijn.

Zijn dieren welkom op het festival?

I.v.m. drukte raden wij het af om dieren mee te nemen naar het festival. Buiten het festival om is genoeg ruimte voor dieren (strand). Op het festival helaas niet.

Wat zijn de tijden van het festival?

De exacte tijden van het festival volgen nog. Zorg in ieder geval dat je het weekend van 31 juli & 1 augustus vrij bent!

Vervoer

 

Hoe kom ik op Texel?

Om Texel te bereiken moet een overtocht gemaakt worden met de veerdienst TESO. De TESO vertrekt vanuit Den Helder en is met 20min op Texel. Voor de TESO dient enkel op de heenweg een ticket gekocht te worden (Den Helder - Texel). Het makkelijkst is om dit bij de veerhaven zelf te doen. Voor meer informatie over de overtocht naar Texel verwijzen we jullie door naar de website van TESO.

LET OP! Zorg dat je op tijd bij DE BOOT bent, deze WACHT NIET.

 

Meer info: www.teso.nl

Pak de fiets!

Wij raden iedereen aan om het eiland op de fiets te ontdekken. Hiermee ben je het meest vrij om te gaan en staan waar je wil en ben je het minst afhankelijk van wachttijden voor taxi's en openbaar vervoer.

Texel e-vignet

In alle dorpen en bij alle strandslagen op Texel is er betaald parkeren. Betaald parkeren geldt van maandag tot en met zondag van 08.00 tot 20.00 uur. Met een Texel e-vignet kunt u onbezorgd parkeren op heel Texel. Het Texel e-vignet is een digitale parkeerkaart. U kunt het Texel e-vignet online kopen of aan de parkeerautomaat.

Koop hier een e-vignet: www.texelevignet.nl

Hoe vaak vaart de veerdienst van en naar Texel?

De TESO vaart 7 dagen in de week. De veerdienst doet elk uur een afvaart. Deze vertrekt vanaf Texel op het hele uur (bijv. 14:00) en vanaf Den Helder op het halve uur (bijv. 14:30). 

De eerste boot vanaf Texel (ma t/m za) vaart om 06:00 en op zondag om 07:00.

De laatste boot vanaf Texel vaart om 21:00.

De eerste boot vanaf Den Helder (ma t/m za) vaart om 06:30 en op zondag om 07:30

De laatste boot vanaf Den Helder vaart om 21:30.

LET OP! Op drukke dagen en in het hoogseizoen wordt een extra boot ingeschakeld voor dubbele afvaarten. De boot vaart dan ieder half uur. Kijk voordat je vertrekt op de website van de TESO of er extra afvaarten zijn.

Meer info: www.teso.nl

Hoe ver is het vanaf de boot naar het festival?

Hieronder een rijtje van alle afstanden per fiets. Wij raden aan het eiland per fiets te ontdekken. Lekker genieten van de open lucht en snel van a naar b. Er zijn verschillende verhuurbedrijven en locaties op Texel om een fiets te huren. Zo zit er een fietsverhuur gelijk bij aankomst vanaf de boot. 

Fietsverhuur veerhaven: www.fietsverhuurtexel.nl

Fietsverhuur Den Hoorn: www.vermeulenbikes.nl/locaties

 

Afstanden

Boot - Sunny Side Up: 25min

Boot - Jonkersbergen: 16min

Boot - Den Hoorn: 13min

Boot - Den Burg: 19min

Jonkersbergen - Sunny Side Up: 13min

Jonkersbergen - Den Hoorn: 4min

Jonkersbergen - Den Burg: 12min

Sunny Side Up - Den Hoorn: 14min

Sunny Side Up - Den Burg: 21min

Slapen op Texel

Voor een breed accommodatie aanbod op Texel verwijzen wij u door naar VVV Texel.

Mocht je meer privacy willen of heb je behoefte aan iets meer luxe, dan is Stayokay Texel een goede optie.

 

Vragen? info@sunnysideupfestival.nl

Adres: Jan Ayeslag 2, Den Hoorn, Nederland

© 2018 - 2019 by Strandpaviljoen Twaalf & NIGHTCARE.

  • Sunny Side Up Facebook
  • Sunny Side Up Instagram
  • Sunny Side Up Youtube