INFO & FAQ

SUNNY SIDE UP FESTIVAL 2021 (CANCELLED)

Door de nieuwe maatregelen van de overheid zijn wij genoodzaakt om Sunny Side Up Festival 2021 te cancellen. Het is ons niet gegund. We hadden graag de kans gekregen om te laten zien dat er op een verantwoorde manier evenementen georganiseerd kunnen worden in de buitenlucht. Helaas, de Sunny gaat onder voor 2021. 

Wat gebeurt er met de gekochte tickets?

Hoe jammer het ook is dat er dit jaar geen Sunny Side Up plaatsvindt, wij geven de hoop niet op dat we in 2022 een prachtig festival voor jullie neer kunnen zetten. Wij zijn in een goede samenwerking met Gemeente Texel bezig met het opbouwen van een

Sunny Side Up Festival met meer bezoekers, meer muziek, meer kunst, meer cultuur meer Texel en meer fantastische energie zoals we in de afgelopen edities ervaren hebben.

Zet het weekend van 29 & 30 juli 2022 alvast in jullie agenda want de kaartjes voor Sunny Side Up Festival 2021 blijven geldig voor de 2022 editie, en we beloven jullie, dat wordt een goedmakertje van de afgelopen twee jaar! 

Mocht je toch graag een restitutie van je ticket willen, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

 

Ticket behouden of een restitutie?
Uiteraard hopen wij dat jullie Sunny Side Up Festival en onze partners het vertrouwen gunnen en kiezen om je ticket te verzilveren voor de volgende editie. Uiteraard hebben jullie ook de mogelijkheid om het geld van je tickets terug gestort te krijgen. Jullie ontvangen een e-mail van Eventix (onze ticketprovider) met daarin de keuze om je ticket te verzilveren voor de volgende editie of een restitutie van je ticket. 

Bij de keuze voor een restitutie wordt het geld binnen 5 werkdagen teruggeschreven op het  bankrekeningnummer waarmee de tickets zijn aangeschaft. 

Mochten hier problemen bij ontstaan, neem dan contact op met Eventix.

tickets@eventix.nl
+31(0)85 888 3007

Hoe werkt een ticket restitutie en het omzetten naar een nieuw ticket?

1. Iedereen die een ticket heeft gekocht krijgt een email van de ticketprovider  met de keuze tot het omzetten naar een ticket voor het nieuwe event, een refund van het gekochte ticket of een donatie aan het festival.

Ps. Heb je geen keuze gemaakt voor 07-08-2021 dan wordt  je ticket automatisch omgezet naar een ticket voor de volgende editie.

2. Bij keuze voor het omzetten naar een ticket voor het volgende event worden de tickets opnieuw gegenereerd met de juiste datum van het nieuwe evenement op de tickets. Dit kan tot 5 werkdagen duren.

3. Bij keuze voor een refund wordt het geld binnen 5 werkdagen terug gestort op je rekening. 

  

Festival informatie en veelgestelde vragen

Graag roepen we iedereen op om de zon en een goed humeur mee te brengen naar het festival. Mochten jullie meer willen weten of vragen hebben over het festival hopen wij er hier antwoord op te kunnen geven. 

Festival

Wat is de locatie van het festival?

Het festival bevindt zich op Strandpaviljoen Twaalf. Het adres is Jan Ayeslag 2, 1797 RM, Den Hoorn Texel. Het dichtstbijzijnde dorp vanaf het festival is Den Hoorn. 

 

Hoe betaal ik op het festival?

Tijdens Sunny Side Up Festival 2021 maken wij gebruik van een pin systeem, het meeste zal met pin zijn maar neem ook wat cash mee voor het randprogramma en de shop.

Zijn kinderen welkom op Sunny Side Up Festival?

Iedereen is welkom tijdens Sunny Side Up. Houdt wel rekening met de drukte en het volume van de muziek voor kinderen. Geluidsbescherming voor kleine kinderen wordt aangeraden. 

Is er gratis toegang voor kinderen?

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot het festival.

Wat is de minimum leeftijd voor Sunny Side Up Festival?

Er is geen minimum leeftijd voor het festival. Wel moeten kinderen onder de 16 onder begeleiding van een volwassenen zijn. Hierin telt dat er één ouderlijk toezicht per kind moet zijn.

Zijn dieren welkom op het festival?

I.v.m. drukte raden wij het af om dieren mee te nemen naar het festival. Buiten het festival om is genoeg ruimte voor dieren (strand). Op het festival helaas niet.

Wat zijn de tijden van het festival?

Het festival is op vrijdag 30 juli vanaf 14:00 - 22:00 en op zaterdag 31 juli van 13:00 - 00:00. 

Moet ik mij laten testen op COIVD voor het festival?

Om Sunny Side Up Festival 2021 te kunnen betreden dient een (legitiem) negatief testbewijs getoond te worden van maximaal 48 uur oud. Een volledig en geldig vaccinatiebewijs volstaat ook om toegang tot het festival te krijgen.

Vervoer

 

Hoe kom ik op Texel?

Om Texel te bereiken moet een overtocht gemaakt worden met de veerdienst TESO. De TESO vertrekt vanuit Den Helder en is met 20min op Texel. Voor de TESO dient enkel op de heenweg een ticket gekocht te worden (Den Helder - Texel). Het makkelijkst is om dit bij de veerhaven zelf te doen. Voor meer informatie over de overtocht naar Texel verwijzen we jullie door naar de website van TESO.

LET OP! Zorg dat je op tijd bij DE BOOT bent, deze WACHT NIET.

 

Meer info: www.teso.nl

Pak de fiets!

Wij raden iedereen aan om het eiland op de fiets te ontdekken. Hiermee ben je het meest vrij om te gaan en staan waar je wil en ben je het minst afhankelijk van wachttijden voor taxi's en openbaar vervoer.

Texel e-vignet

In alle dorpen en bij alle strandslagen op Texel is er betaald parkeren. Betaald parkeren geldt van maandag tot en met zondag van 08.00 tot 20.00 uur. Met een Texel e-vignet kunt u onbezorgd parkeren op heel Texel. Het Texel e-vignet is een digitale parkeerkaart. U kunt het Texel e-vignet online kopen of aan de parkeerautomaat.

Koop hier een e-vignet: www.texelevignet.nl

Hoe vaak vaart de veerdienst van en naar Texel?

De TESO vaart 7 dagen in de week. De veerdienst doet elk uur een afvaart. Deze vertrekt vanaf Texel op het hele uur (bijv. 14:00) en vanaf Den Helder op het halve uur (bijv. 14:30). 

De eerste boot vanaf Texel (ma t/m za) vaart om 06:00 en op zondag om 07:00.

De laatste boot vanaf Texel vaart om 21:00.

De eerste boot vanaf Den Helder (ma t/m za) vaart om 06:30 en op zondag om 07:30

De laatste boot vanaf Den Helder vaart om 21:30.

LET OP! Op drukke dagen en in het hoogseizoen wordt een extra boot ingeschakeld voor dubbele afvaarten. De boot vaart dan ieder half uur. Kijk voordat je vertrekt op de website van de TESO of er extra afvaarten zijn.

Meer info: www.teso.nl

Hoe ver is het vanaf de boot naar het festival?

Hieronder een rijtje van alle afstanden per fiets. Wij raden aan het eiland per fiets te ontdekken. Lekker genieten van de open lucht en snel van a naar b. Er zijn verschillende verhuurbedrijven en locaties op Texel om een fiets te huren. Zo zit er een fietsverhuur gelijk bij aankomst vanaf de boot. 

Fietsverhuur veerhaven: www.fietsverhuurtexel.nl

Fietsverhuur Den Hoorn: www.vermeulenbikes.nl/locaties

 

Afstanden

Boot - Sunny Side Up: 25min

Boot - Den Hoorn: 13min

Boot - Den Burg: 19min

Sunny Side Up - Den Hoorn: 14min

Sunny Side Up - Den Burg: 21min

Slapen op Texel

Voor een breed accommodatie aanbod op Texel verwijzen wij u door naar VVV Texel.

Mocht je meer privacy willen of heb je behoefte aan iets meer luxe, dan is Stayokay Texel een goede optie.