Vragen? info@sunnysideupfestival.nl

Adres: Jan Ayeslag 2, Den Hoorn, Nederland

© 2018 - 2019 by Strandpaviljoen Twaalf & NIGHTCARE.

INFO & FAQ

Festival informatie en veelgestelde vragen

Graag roepen we iedereen op om de zon en een goed humeur mee te brengen naar het festival. Mochten jullie meer willen weten of vragen hebben over het festival hopen wij er hier antwoord op te kunnen geven. 

Festival

Wat is de locatie van het festival?

Het festival bevindt zich op Strandpaviljoen Twaalf. Het adres is Jan Ayeslag 2, 1797 RM, Den Hoorn Texel. Het dichtstbijzijnde dorp vanaf het festival is Den Hoorn. 

 

Hoe betaal ik op het festival?

Tijdens Sunny Side Up Festival 2019 maken wij gebruik van een pin systeem, het meeste zal met pin zijn maar neem ook wat cash mee voor het randprogramma en de shop.

Zijn kinderen welkom op Sunny Side Up Festival?

Iedereen is welkom tijdens Sunny Side Up. Houdt wel rekening met de drukte en het volume van de muziek voor kinderen. Geluidsbescherming voor kleine kinderen wordt aangeraden. 

Is er gratis toegang voor kinderen?

Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang tot het festival.

Wat is de minimum leeftijd voor Sunny Side Up Festival?

Er is geen minimum leeftijd voor het festival. Wel moeten kinderen onder de 16 onder begeleiding van een volwassenen zijn. Hierin telt dat er één ouderlijk toezicht per kind moet zijn.

Zijn dieren welkom op het festival?

I.v.m. drukte raden wij het af om dieren mee te nemen naar het festival. Buiten het festival om is genoeg ruimte voor dieren (strand). Op het festival helaas niet.

Wat zijn de tijden van het festival?

Op vrijdag start het festival om 13:00 en gaat door tot 23:00. Op zaterdag begint het festival om 12:00, en gaan we door tot 23:00. Komen jullie de zon zien zakken in de zee?

Vervoer

 

Hoe kom ik op Texel?

Om Texel te bereiken moet een overtocht gemaakt worden met de veerdienst TESO. De TESO vertrekt vanuit Den Helder en is met 20min op Texel. Voor de TESO dient enkel op de heenweg een ticket gekocht te worden (Den Helder - Texel). Het makkelijkst is om dit bij de veerhaven zelf te doen. Voor meer informatie over de overtocht naar Texel verwijzen we jullie door naar de website van TESO.

LET OP! Zorg dat je op tijd bij DE BOOT bent, deze WACHT NIET.

 

Meer info: https://www.teso.nl/

Pak de fiets!

Wij raden iedereen aan om het eiland op de fiets te ontdekken. Hiermee ben je het meest vrij om te gaan en staan waar je wil en ben je het minst afhankelijk van wachttijden voor taxi's en openbaar vervoer.

Texel e-vignet

In alle dorpen en bij alle strandslagen op Texel is er betaald parkeren. Betaald parkeren geldt van maandag tot en met zondag van 08.00 tot 20.00 uur. Met een Texel e-vignet kunt u onbezorgd parkeren op heel Texel. Het Texel e-vignet is een digitale parkeerkaart. U kunt het Texel e-vignet online kopen of aan de parkeerautomaat.

Koop hier een e-vignet: https://texelevignet.nl/

Hoe vaak vaart de veerdienst van en naar Texel?

De TESO vaart 7 dagen in de week. De veerdienst doet elk uur een afvaart. Deze vertrekt vanaf Texel op het hele uur (bijv. 14:00) en vanaf Den Helder op het halve uur (bijv. 14:30). 

De eerste boot vanaf Texel (ma t/m za) vaart om 06:00 en op zondag om 07:00.

De laatste boot vanaf Texel vaart om 21:00.

De eerste boot vanaf Den Helder (ma t/m za) vaart om 06:30 en op zondag om 07:30

De laatste boot vanaf Den Helder vaart om 21:30.

LET OP! Op drukke dagen en in het hoogseizoen wordt een extra boot ingeschakeld voor dubbele afvaarten. De boot vaart dan ieder half uur. Kijk voordat je vertrekt op de website van de TESO of er extra afvaarten zijn.

Meer info: https://www.teso.nl/

Hoe ver is het vanaf de boot naar het festival?

Hieronder een rijtje van alle afstanden per fiets. Wij raden aan het eiland per fiets te ontdekken. Lekker genieten van de open lucht en snel van a naar b. Er zijn verschillende verhuurbedrijven en locaties op Texel om een fiets te huren. Zo zit er een fietsverhuur gelijk bij aankomst vanaf de boot. 

Fietsverhuur veerhaven: https://www.fietsverhuurtexel.nl/

Fietsverhuur Den Hoorn: https://www.vermeulenbikes.nl/locaties

 

Afstanden

Boot - Sunny Side Up: 25min

Boot - Jonkersbergen: 16min

Boot - Den Hoorn: 13min

Boot - Den Burg: 19min

Jonkersbergen - Sunny Side Up: 13min

Jonkersbergen - Den Hoorn: 4min

Jonkersbergen - Den Burg: 12min

Sunny Side Up - Den Hoorn: 14min

Sunny Side Up - Den Burg: 21min

Slapen op Texel

Slapen op Texel tijdens Sunny Side Up Festival 2019 kan in onze festival accommodatie Jonkersbergen. Er zijn enkele tentplekken beschikbaar op het buitenterrein van het hostel of reserveer een bed in een van de dorm rooms.

Mocht je meer privacy willen of heb je behoefte aan iets meer luxe, dan is Stayokay Texel een goede optie.

Festival accommodatie Jonkersbergen

Zijn de accommodatie prijzen inclusief toegangskaarten voor het festival?

Bij de accommodatie prijzen zit GEEN toegangskaart inbegrepen, deze moet je apart bestellen.

Wat is de locatie van de festival accommodatie Jonkersbergen?

Jonkerbergen ligt tussen Den Hoorn en Sunny Side Up, een klein kwartier fietsen vanaf het festival. Het adres van Jonkersbergen is Hemmerweg 21, 1797 RC, Den Hoorn Texel. 

Wat zijn de incheck en uitcheck tijden van de festival accommodatie Jonkersbergen?

Vrijdag kan vanaf 12:00 ingecheckt worden en zondag mag tot 14:00 uitgecheckt worden. Mocht je zondag langer willen blijven en je spullen nog even willen laten liggen, overleg dit dan met de aanwezige crew. (indien tijden veranderen worden bezoekers met een accommodatie ticket hiervan op de hoogte gesteld)

Wat is de minimum leeftijd van de festival accommodatie Jonkersbergen?

De minimum leeftijd voor een verblijf op de festival accommodatie Jonkersbergen is 18. Hiervoor is gekozen om het eventuele gebruik/misbruik van alcohol door minderjarigen op het terrein van Jonkersbergen te voorkomen. 

Wat moet ik meenemen voor mijn verblijf bij Jonkersbergen?

Uiteraard een goed humeur en spullen voor een weekendje weg. Vergeet vooral je zwemkleding, badhanddoek en zonnebrand niet! De bedden zijn inclusief linnengoed. Er wordt geslapen onder dunne lakens (aangezien het zomer is). Heb je het snel koud s'nachts, neem dan even een deken of slaapzak mee.

 

Ps. Een tropische festival outfit mag uiteraard ook niet ontbreken!

Mogen wij ons eigen eten/drinken meenemen naar Jonkersbergen?

Dit is toegestaan, het verblijf heeft een gedeelde keuken waar gebruik van gemaakt mag worden. Zorg wel dat dit netjes gebeurt en ruim je afval en gebruikte materialen op. Ook op het buitenterrein van Jonkersbergen verzoeken wij alle bezoekers om zijn/haar rommel op te ruimen. Texel is een prachtig en schoon eiland, dat houden we graag zo.

 

ALGEMENE INFORMATIE - JONKERSBERGEN

Hemmerweg 21, 

1797 RC Den Hoorn - Texel

Groepsaccommodatie Jonkersbergen is de festivalaccommdatie van Sunny Side Up 2019. Het prachtige terrein is van vrijdag 2 t/m zondag 4 augustus onderkomen en thuishaven voor een selecte groep festivalbezoekers. Jonkersbergen kent plek voor 90 zonnige festivalbezoekers.

De locatie is voorzien van sanitaire voorzieningen, een gezamenlijke keuken en recreatieruimte zoals een volleybalveld en een kampvuurplaats.

De accommodatie is op een klein kwartier fietsen (door bos en duinen) van het festival. 

Wij bieden 2 soorten verblijf aan in de ticketshop. Namelijk 'Bed Jonkersbergen' en 'Tentplek Jonkersbergen'.

Bed Jonkersbergen

Een plekje in één van de 70 bedden op de slaapruimtes (stapelbedden) exclusief linnen. Neem zelf een laken en kussensloop mee. Heb je het snel koud, neem dan een slaapzak of dekbed mee.

Tentplek Jonkersbergen

Een tentplek op het buitenterrein van Jonkersbergen voor max. 4 personen. Neem hiervoor een eigen tent mee.

Meer info: https://www.jonkersbergen.nl/

  • Sunny Side Up Facebook
  • Sunny Side Up Instagram
  • Sunny Side Up Youtube